Home Hunt maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Ons Aanbod
Contact opnemen

BIJOUX VILLAS - VILLA IN BENIJOFAR

Bijoux is een woonwijk met vrijstaande villa's, gelegen in het gezellige stadje Benijófar. Bijoux heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, die zijn verdeeld over twee etages en bieden de mogelijkheid van een eigen zwembad.

VANAF SLECHTS 196.900€

Meer informatie >

OASIS BEACH XIII - GROUND FLOOR 2 BEDROOMS

APPARTEMENT IN GUARDAMAR DEL SEGURA
Oasis Beach XIII is een modern wooncomplex bestaande uit bungalows met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen in El Raso, Guardamar. Onder uw opties kunt u kiezen voor een bungalow op de begane grond met tuin, of boven en solarium. Ze hebben allemaal grote terrassen.

VANAF SLECHTS 173.000€

Meer informatie >

SUNSET WAVES - 3 BEDROOMS

APPARTEMENT IN BENIDORM
Sunset Waves is een spectaculaire woonwijk op slechts 200 meter van het strand Poniente in Benidorm. Benidorm is een van de favoriete toeristische bestemmingen voor zowel nationale als buitenlandse toeristen.

VANAF SLECHTS 345.000€

Meer informatie >

VISTA AZUL XXIX - 3 BEDROOMS

APPARTEMENT IN ORIHUELA COSTA
Vista Azul XXIX ligt aan de golfbaan Villamartín. Villamartín is waarschijnlijk de beste residentiële buurt van Orihuela Costa, met een ruim aanbod aan diensten en voorzieningen zoals talrijke supermarkten, restaurants en winkelcentra, bijvoorbeeld Zenia Boulevard

VANAF SLECHTS 197.910€

Meer informatie >

Nummer 1

In verkoop in heel het land!

    

Interesse? 

Maak nu een afspraak!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wilt u gelijk iemand spreken? Bel dan 06-250 82 343

Afspraak maken