Home Hunt maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord

OASIS BEACH XIII - GROUND FLOOR 2 BEDROOMS

APPARTEMENT IN GUARDAMAR DEL SEGURA

VANAF SLECHTS 173.000€

Woning 80,11 m2  Terras 20,11 m2 Slaapkamers 2 Badkamer 2

BESCHRIJVING
Oasis Beach XIII is een modern wooncomplex bestaande uit bungalows met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen in El Raso, Guardamar. Onder uw opties kunt u kiezen voor een bungalow op de begane grond met tuin, of boven en solarium. Ze hebben allemaal grote terrassen.

Het aanbod wordt aangevuld met prachtige gemeenschappelijke ruimtes gevormd door twee zwembaden, een overdekte spa en een grote tuin om te genieten van de mediterrane levensstijl. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een garage in de kelder en optioneel een opslagruimte.

Wat het gebied betreft, El Raso is een urbanisatie van Guardamar del Segura. Het ligt ongeveer 2,5 km van het strand en deelt met La Mata, de noordelijke oever van de lagune, een plek die wordt beschermd door zijn flora en fauna. El Raso staat bekend om zijn straatmarkt, die elke zondag zijn bezoekers de kans biedt om te genieten van een aangename ochtend, een wandeling door de straten.

Om de rust te behouden die typisch is voor woonwijken, is de commerciële activiteit geconcentreerd bij de ingang van de urbanisatie. Bovendien, de nabijheid van de golfbaan van La Marquesa, in Ciudad Quesada, of de uitstekende toegangen die het heeft, maakt Raso, een uitstekende keuze voor diegenen die ontspanning en vrije tijd willen combineren.

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Contact opnemen