Home Hunt maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Over Ons
Contact opnemen

Over ons

Vanuit de regio Rotterdam Rijnmond bent u welkom bij Said Tsouli. Met een kantoor aan huis, in het centrum van Rotterdam Hoogvliet, kunt u op afspraak terecht voor het verkopen of het vinden van uw droomwoning. 

Met een frisse blik op de plaatselijke woningmarkt zoeken wij naar de kansen die bepalend zijn voor de verkoop of aankoop van uw woning.  Met 20 jaar ervaring in de makelaardij ben ik gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van uw woning. In alle aspecten die hierbij komen kijken help ik u verder

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarvoor kan ik u verzekeren dat u wordt begeleid met een transparante werkwijze met een lage kostenstructuur, waardoor de courtage op een zeer laag niveau kan worden gehouden. 

Ik haal mijn energie uit het verwezenlijken van uw wensen. Daarvoor zorg ik samen met u voor alternatieve mogelijkheden om uw woning in de schijnwerpers te zetten voor een optimale verkoop, met een voordelige courtage 

Ook liggen er kansen in het buitenlandse woningaanbod. Daarvoor kunt bij De WitteWoning Makelaars exclusief bij mij terecht voor meer informatie over het aanbod in de internationale vastgoedmarkt.

 Met persoonlijke aandacht en deskundigheid zult u begeleid worden met:

  • De verkoop als aankoop van uw woning.  
  • De taxatie van een woning verzorgen of een bouwkundige keuring.
  • Verwijzen naar een hypotheek adviseur voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.
  • Gratis waardebepaling bij serieuze plannen voor verkoop!

Onze makelaars

Nu is het tijd om een ​​huis in Spanje te kopen, omdat de prijs nu op het laagste niveau is en er tekenen zijn voor verbetering van de Spaanse huizenmarkt.
Home Hunt heeft eigenschappen van de grootste bankbeslag, tot 60% korting op de reële prijs.

Said Tsouli

Makelaar / Investeerder

Makelaar voor alle mensen die hulp nodig hebben om hun droomhuis te vinden.
Specialist in internationale huizen jacht voor:
Spanje - Turkije - Dubai

Nummer 1

In verkoop in heel het land!

    

Interesse? 

Maak nu een afspraak!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wilt u gelijk iemand spreken? Bel dan 06-250 82 343

Afspraak maken